Sunday, June 12, 2011

Mihály Arkangyal Üzenetei Június 10, 2011




Archaea FAITH és Mihály  Arkangyal – Az eljövendő Bejelentések / Első Kapcsolatfelvétel 6. Rész

Legyetek Üdvözölve Újra Szeretett Lelkek! Mihálynak és Nekem VÉGRE MEGENGEDTE az Atya és Anya Teremtő, hogy teljes egészében KÖZZÉTEGYÜK nektek, a Fény SZERETETT Fivéreinek és Nővéreinek, a Teljes Közzétel és ELSŐ KAPCSOLATFELVÉTEL Isteni Időzítését.

Mihály: EZ AZ a Pillanat Szeretett Lelkek, Amikor az Én Szeretett Faith-em és Én MINDKETTEN arra lettünk Vezetve – Nem, Sokkal inkább arra lettünk PARANCSOLVA, HÚZVA és TASZÍTVA SZENT SZIVÜNK LEGMÉLYÉN – hogy VÉGRE Világos Információval Szolgáljunk a Hivatalos Közzétételek és az Első Kapcsolatfelvétel Isteni Időzítéséről.

MIHÁLY és FAITH: KEREKEN KIMONDVA…. AZ ATYA és ANYA TEREMTŐ ELRENDELTE, HOGY AMENNYIBEN a NYÁRI NAPFORDULÓ reggeléig, 2011 JÚNIUS 21.-e NAPFELKELTÉIG, NEM KERÜL SOR TELJES, HIVATALOS és ÖNKÉNTES KÖZZÉTÉTELRE, ami ELISMERI a FÉNY GALAKTIKUS FEDERÁCIÓ és BARÁTSÁGOS FLOTTÁINAK, VALAMINT JÓINDULATÚ LÉNYEINK jelenlétét – az EGÉSZ FLOTTÁNK azt a PARANCSOT KAPTA, hogy RÖVIDDEL ezután, ÁLCÁZOTT HAJÓINKAT Egyszerre Megmutassuk!
Faithnek és Nekem SE nem áll MÓDUNKBAN SE nem áll SZÁNDÉKUNKBAN egyenlőre felfedni a Pontos Dátumot, Nagyon Egyszerű ok miatt: Az UTOLSÓ MEGMARADT Sötét Összeesküvők NYÍLTAN RÁVETNÉK MAGUKAT erre az információra és azt arra HASZNÁLNÁK fel, hogy Amennyire csak Erejükből kitelik, MINÉL TÖBB FÉLELMET KELTSENEK holmi “Idegen Invázió” gyanánt!

 A NAPNÁL IS VILÁGOSABB KELL, HOGY LEGYEN: AZ ELSŐ KAPCSOLATFELVÉTEL KÜLDETÉSE NEM, NEM IS LEHET SOHA HOLMI ELLENSÉGES LÉPÉS AZ EMBERISÉG ELLEN!!! Ez Egy Olyan Dolog ami ABSZOLÚT NEM Tűr meg Semmi KOMPROMISSZUMOT!!! Sem a Teremtő, sem pedig a MENNYORSZÁG NEM FOGJA MEGENGEDNI, hogy az Első Kapcsolatfelvétel TÖRTÉNELMI Küldetése Bárminemű További Késedelmet  Szenvedjen a Sötét Összeesküvők Miatt.

 A Sötét Összeesküvők MÉLYSÉGESEN SZERETNÉK, ha KÉPESEK Lennének Megakadályozni a Mennyországnak és az Atya-Anya Teremtőnek az Emberiség és Gaia Mennybemenetelére irányuló Tervét!!! Szeretett Lelkek, Nagy ÖRÖMÜNKRE szolgál Mihálynak és Nekem, hogy VÉGRE KÉPESEK vagyunk egy SOKKAL VILÁGOSABB Ismeretettel Szolgálni a Hivatalos Közzétételek és az ELSŐ KAPCSOLATFELVÉTEL “Időzítéséről”

Szeplőtlen Szeretettel és Örömmel,

ÉN VAGYOK Mihály és ÉN VAGYOK FAITH. 

Fordítás: Bella
(www.galaktikusuzenetek.com)

2 comments:

  1. Kedves Mihaly Arkangyal! Az egesz Fold Nepe var benneteket nagy Szeretettel, megszabaduljunk a zsarnoki rossz uralomtol, akik az egesz vilagot kozrefogjak, beketlenseget, haborukat, ehezeseket, boldogtalansagokat,szenvedeseket sulytanak evszazadok ota az emberisegre eppen ugy mint az allatvilagra, novenyzetre ha Ti vagytok a Megvaltok e Foldon, Nagy Boldogsagot adtok az embrisegnek, mert most a rossz uralkodik e Foldon. Az emberiseg is ugy beleelfaradt ahogy a szegeny oreg Fold.

    ReplyDelete
  2. Kíváncsi vagyok, hogy ki üzent Mihály nevében, ugyanis ő Halott! Az emberekkel persze nem akarják tudatni ezt, ahogy a végső harc eljövetelét sem! Nem szabad hinni az angyaloknak, és azoknak a kontároknak, akik kommunikálnak velük. Az angyalok évezredek òta munkálkodnak, és átverik az emberiséget, ti emberek, meg elhisztek nekik mindent, és szinte csüngtök minden egyes hazug szavukon! Nem ők fogják elhozni a békét. Azt az igaz teremtő fogja elhozni, akit kitaszítottak, mert megteremtett titeket, s mert nem állt szándékában elpusztítani művét! Amiben hisztek, és bíztok, az mind mese! De a végső harc közel van, s győzni fog az igazság!

    ReplyDelete